Få et gratis tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger, og få et gratis og uforpligtende tilbud fra Rudersdal Regnskabsservice ApS.   Du får svar i løbet af få timer!  

Med Rudersdal Regnskabsservice ApS får du mere:

TidDu sparer tid på regnskabs- og økonomistyringsopgaver. Overblik Vi hjælper dig med det økonomiske overblik over din virksomhed. Overskud Vi hjælper dig med at tilpasse din forretning og forøge dit overskud.
Hvis du eksempelvis kender antal bilag, omsætning eller antal medarbejdere

"Firmaets bogholderi har aldrig været så tæt på at være ajour. Situationen med bogføringen er ekstraordinær god, og hvis jeg kunne, ville du afgjort få en bonus. Du gør et solidt målrettet arbejde, og det har en meget god effekt på firmaet generelt, at have et lokomotiv, der bare kører ud af en lige landevej."

- Niels Erik Garde Kongshaug, cand.polit, iværksætter, former CEO, Elise Gug

Om Rudersdal Regnskabsservice ApS

Rudersdal Regnskabsservice ApS drives af Kasper Joseph Brand.  

Kasper har en baggrund som HA-almen og HD Regnskab & Økonomistyring, og har tidligere drevet selvstændig virksomhed, hvor han blandt andet stod for virksomhedens komplette regnskabs- og økonomistyring.

Med Rudersdal Regnskabsservice har han ambitioner om at levere professionelle regnskabsløsninger til små- og mellemstore virksomheder, der sikrer at kunderne oplever forbedrede økonomiske resultater.