Vi tilbyder professionel hjælp til udarbejdelse af både periode og/eller årsregnskab.

På grundlag af den dagligt bogføring og løbende afstemninger tilbyder vi at udarbejde både måneds-, kvartals- og /eller årsregnskaber.

Til et stor udvalg af mindre virksomheder tilbyder Rudersdal Regnskabsservice ApS ligeledes at udarbejde Årsrapport samt indsendelse af materiale til SKAT og Erhvervsstyrelsen.

For virksomheder der har krav om revision af årsregnskabet samarbejder vi med både registrerede og statsautoriserede revisorer om denne opgave. Vi kan derfor tilbyde dig en service, hvor alt kommunikation foregår gennem os, så du bare har den løbende kontakt med os.

Ønsker du at benytte din egen revisor, tilbyder vi at udfærdige en revisormappe. Vi foretager alle afstemninger og udfærdiger dokumentation som arkiveres i revisormappen. Din revisor sparer tid på at skaffe sig de nødvendige informationer og dennes arbejde vil stort set begrænse sig til udarbejdelse af den officielle årsrapport.

Kontakt os for professionel hjælp 

Har du brug for hjælp til udarbejdelse af enten periode og/eller årsregnskab for din virksomhed så kontakt os for en snak om hvilken løsning, der passer til dine behov. Vi kan kontaktes på mail: info@rudersdalregnskabsservice.dk eller telefon 93 20 15 20 eller kontaktformularen.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.