Vi tilbyder professionel bogføring for både små og mellemstore virksomheder

Som erhvervsdrivende virksomhed er det lovpligtigt at lave bogføring. Når du vælger os til at stå for din bogføring, kan du være sikker på et veludført stykke arbejde.

Lad os står for bogføringen, så sørger vi for at samle bilag, enten fysisk eller elektronisk og efterfølgende få dem bogført i dit økonomisystem. Ved månedsafslutning foretager vi en bankafstemning og kontrollerer således, at alle bevægelserne på din bankkonto og evt. kreditkort er bogført korrekt.

Vi arbejder typisk i online regnskabssystemer som:E-conomic,uniconta,Dinero og Billy.

Indhent et uforpligtende tilbud

Til bogføringen af dit regnskab benytter vi så vidt muligt digitale værktøjer til aflæsning af data fra dine firmabilag. Som kunde hos Rudersdal Regnskabsservice ApS får du også tilbudt en gratis App til din smartphone. Med App’en kan du sende billeder af bilag direkte fra din smartphone og ind i regnskabsprogrammet. Nemmere bliver det ikke.

Vi tilbyder både timepris afregning eller en fast pris pr. måned/kvartal. Får et gratis og uforpligtende tilbud her.

Vi ved godt, at enhver virksomhed har forskellige behov, så vi tilrettelægger naturligvis vores ydelser til netop din virksomheds behov.

Når du benytter dig af ydelser fra Rudersdal Regnskabsservice ApS får du mere:

  • TID - Du sparer tid på regnskabs- og økonomistyringsopgaver.
  • OVERBLIK - Vi hjælper dig med det økonomiske overblik over din virksomhed.
  • OVERSKUD - Vi hjælper dig med at optimere din forretning, så du kan øge dit overskud.

Kontakt os for professionel hjælp 

Har du brug for hjælp til din virksomheds bogføring så kontakt os for en snak om hvilken løsning, der passer til dine behov. Vi kan kontaktes på mail info@rudersdalregnskabsservice.dk eller telefon 93 20 15 20 eller kontaktformularen.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.